Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Puhdistava luomu vihreätee - minttu saippua 110g



Hinta:8.90 €

Käsintehty ja suomalainen, 100 % vegaaninen, vitamiinipitoinen, hellävaraisesti puhdistava ja ihoa hoitava luomu minttu – vihreä tee saippua.Saippua sisältää kosteuttavia ainesosia kuten shea-, kaakao- sekä mangovoita, sopien koko vartalon päivittäiseen pesuun.

Puhdistava luomu vihreä tee on myös antiseptinen, joten se sopii iho-ongelmien hoitoon kuten akne, rasvoittuva iho, pintahaavat.Saippua saa aikaiseksi runsaan sekä täyteläisen ja hellävaraisen vaahdon, joten se sopii käytettäväksi koko perheelle, jättäen raikkaan mintun tuoksun iholle.

  • Parabeeniton.
  • Sulfaatiton.
  • 100% Vegaaninen.
  • Luomu.
  • Eläinkokeeton.
  • Käsintehty.
  • Valmistettu Suomessa.

Paino: 110 g

INCI: Aqua, Glyserin, Sorbitol, Sodium Stearate, Propylene Glycol, Sodium Laurate,  Sodium Oleate,Sodium Oleate,Sodium Myristate, Sodium Chloride, Glyceryl Laurate, CI 42090; CI 19140, Cocoamidopropyl Betaine, Theobroma Sodium Thiosulfate, Sodium Citrate,  Citric Acid,Titanium Dioxide, Tetrasodium Iminodisuccinate, Tetrasodium Etidronate,  Vitamiinit: C, E, D, Provitamiini A, sheavoi, kaakaovoi, mangovoi, luomu piparminttuöljy, luomu vihreä tee.

Parabeeniton, sulfaatiton, vegaaninen, eläinkokeeton, käsintehty.

Varoitus: varo tuotteen joutumista silmiin, tuote ei ole syötävä, saattaa aiheuttaa hajusteallergiselle allergisen reaktion.

Loppumassa

Suosittelemme myös

Nestemäinen Marseillesaippua kierrekorkilla N.28 tuoksuton Mas du Roseau

marseille-nestesaippua-tuoksuton-hinta-mas-du-roseau.jpg&width=280&height=500
Tämä hellävarainen ja tuoksuton Marseille-saippua on perinteisin menetelmin padassa keitetty, oliiviöljypohjainen ja täysin kasviperäinen. Puhdistaa hellävaraisesti säilyttäen kädet pehmeinä. 100% luonnollinen koostumus on erittäin hellävarainen iholle. Vegaaninen tuote ilman väriaineita ja hajusteita..
Hinta: 12.90 €

Suolasaippua Ruususuola Catteco

ruususuola_suolasaippua_hintaa.png&width=280&height=500
Aitoa ruusuöljyä


Sisältää Himalajan ruususuolaa, kookosöljyä ja oliiviöljyä sekä risiiniöljyä. Himalajan ruususuola puhdistaa ja desinfioi ihoasi. Laadukkaat öljyt puolestaan hoitavat ihoasi saaden sen tuntumaan silkkisen pehmeältä. Ruususuolasaippuan tuoksuna on aitoa eteeristä ruusuöljyä ja lisäksi..
Hinta: 9.80 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »